• Ακολουθήστε μας
Μπύρα στο τετράγωνο
Birra Birra
Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Μπύρα στο τετράγωνο

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μερικές φορές η αναβλητικότητα μπορεί να έχει ακόμα και ευχάριστα αποτελέσματα! Μια από τις αγαπημένες μου μπυραρίες στην περιοχή του Πειραιά ήταν το Birra Birra κι έτσι αποφάσισα να το επισκεφθώ για να έχω νωπή ανάμνηση όταν θα γράφω αυτές τις γραμμές.

Όμως Birra Birra πουθενά! Από διερχόμενους κατοίκους πληροφορήθηκα πως μετακόμισε στη μαρίνα Ζέας κι έτσι σε λίγα λεπτά ήμασταν εκεί. Αρχικά ξαφνιάστηκα γιατί αντί για τη μικρή ατμοσφαιρική μπυραρία συνάντησα έναν μεγάλο χώρο, με αρκετό κόσμο (ειδικά για καθημερινή), και ασφαλώς φανταστική θέα.

Αυτό το upscale φυσικά είχε ως επακόλουθο και μια σειρά από ...μεταρρυθμίσεις. Έτσι το προσωπικό αυξήθηκε ενώ η εξυπηρέτηση έγινε ακόμα καλύτερη. Τα πιάτα βελτιώθηκαν αισθητά και ο κατάλογος με τις μπύρες έγινε ακόμα πιο πλούσιος.

Το περιβάλλον άλλαξε και από παρεΐστικο έγινε πιο κοσμοπολίτικο χάρη στην γκλαμουριά της μαρίνας. Όμως η ζεστασιά του χώρου παρέμεινε και πιστεύω πως χάρη σε αυτή την αναβάθμιση του Birra Birra ο Πειραιάς απέκτησε ένα ακόμα στέκι που θα κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή διασκέδαση του καλοκαιριού στην πόλη!

Birra Birra

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, τηλ.: 210 4515075

Καθημερινά 8:30 μ.μ. - 4:00 π.μ.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.