• Ακολουθήστε μας

Σας πάμε θέατρο για μια ρομαντική ιστορία!

Σας πάμε θέατρο για μια ρομαντική ιστορία!

Γνωρίζαμε πως αγαπάτε το θέατρο όμως μέχρι σήμερα δεν μας είχε δωθεί η δυνατότητα να διοργανώσουμε κάτι για εσάς. Όταν είδαμε στο θέατρο του Νέου Κόσμου την εξαιρετική κωμωδία "Η ρομαντική μου ιστορία", του Σκωτσέζου D. C. Jackson, αμέσως καταλάβαμε πως ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσαμε.

Μια γυναίκα, ένας άντρας και μια σχέση που φαινομενικά πρέπει να τελειώσει. Ο έρωτας, η αγάπη, η αυταπάτη της, δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουμε με χιούμορ για την ανάγκη επικοινωνίας και ουσιαστικής κατανόησης που όλοι στο βάθος αναζητάμε.

Θέλαμε να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότεροι αυτή την παράσταση κι έτσι διοργανώσαμε μια ειδική εβδομάδα Red Umbrella εξασφαλίζοντας μια αποκλειστική προσφορά.

Και φυσικά την τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα σε λίγες ώρες τα 80 διπλά εισιτήρια σε ειδική τιμή που το θέατρο μας είχε διαθέσει έγιναν καπνός.

Την εβδομάδα που επακολούθησε το Θέατρο του Νέου Κόσμου γέμισε από Red Umbrella funs. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολλούς από εσάς στο φουαγιέ πριν αλλά και μετά το τέλος της παράστασης. Το πιο συγκινητικό όμως για όλους εμάς ήταν τα σχόλια που λάβαμε στο email μας, μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση ώστε να συνεχίσουμε να σας προτείνουμε αυτά που αγγίξαν τις ψυχές μας.

*Το πανέξυπνο αυτό κείμενο έχει υπογράψει σκηνοθετικά ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ενώ επί σκηνής απολαύσαμε τους Μάκη Παπαδημητρίου, Κατερίνα Λυπηρίδου και την Σύρμω Κεκέ να εναλλάσσονται σε 21 ρόλους...