• Ακολουθήστε μας
Μαθήματα πόλης
Ανακαλύπτοντας την Αθήνα
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα
Μουσείο Ακρόπολης

Μαθήματα πόλης

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ελάτε να γνωρίσουμε την πόλη μας! Μία πρόσκληση που σίγουρα πολλούς θα τους ξενίσει. Αλλά αλήθεια ξέρουμε την πόλη μας; Τι μπορεί να μας προσφέρει; Τι μπορεί να μας μάθει; Μπορεί να μας το προσφέρει δωρεάν;
Αυτή την πρόσκληση μας κάνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Μας καλεί να γνωρίσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας, τις γειτονιές της και τους δρόμους της, με ένα διαφορετικό τρόπο.
Είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δωρεάν ξεναγήσεις και δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης μας, με την βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών.
Μπορούμε να περιπλανηθούμε στις παλιές γειτονιές της Αθήνας, να πάρουμε εξειδικευμένες πληροφορίες για την Ακρόπολη και την Αρχαία Αγορά, να ανακαλύψουμε τις Βυζαντινές Εκκλησίες της πόλης.
Αυτή τη Κυριακή οι εθελοντές-ξεναγοί μας περιμένουν για να ξεκινήσουν την ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης. Μας υπόσχονται να δούμε, να αφουγκραστούμε, να ανακαλύψουμε μια άλλη διαφορετική, μυστική μα και ολόφωτη εικόνα της πόλης μας και μάλλον...θα εκπλαγούμε!!!

Ανακαλύπτοντας την Αθήνα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, ώρα 10.30
Ξεναγός: Άρτεμις Σκουμπουρδή
Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος σταθμού μετρό Ακρόπολης, στην οδό Μακρυγιάννη
Δωρεάν ξενάγηση

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.