• Ακολουθήστε μας
Μια χορταστική μονοήμερη
Μπάνιο στο Πόρτο Γερμενό και γεύμα στην Αγγελική
Πόρτο Γερμενό

Μια χορταστική μονοήμερη

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Οι αποδράσεις για μπανάκι είναι το ζητούμενο για όλους εμάς αυτή την περίοδο. Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν σας προτείνουμε όχι μία άλλα πέντε παραλίες σε απόσταση λίγο πάνω από 1 ώρα από την Αθήνα, καθώς και έναν ιδανικό προορισμό για γεύμα μετά τη θάλασσα.

Το Πόρτο Γερμενό έχει εύκολη πρόσβαση από την πόλη, είτε από την Αθηνών Κορίνθου είτε από Αττική Οδό ακολουθούμε την έξοδο Ελευσίνα-Θήβα (προς Θήβα) μέχρι τα Βίλια. 14 χιλιόμετρα πιο κάτω υπάρχει ταμπέλα για Ψάθα-Πόρτο Γερμενό και κάνουμε δεξιά.   Μέτα από λίγα λεπτά διαδρομής μέσα στο πεύκο θ' αντικρίσετε τον κόλπο του Πόρτο Γερμενό.

Όλες οι παραλίες ξεχωρίζουν για τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά. Η πιο πολυσύχναστη από τις πέντε είναι η μεσαία. Κυριαρχεί το βότσαλο ενώ υπάρχει άφθονη σκιά από αρμυρίκια.

Επιστρέφοντας επιλέξτε να σταματήσετε για φαγητό στην «Αγγελική», στα Βίλια στον δρόμο προς την πλατεία. Πρόκειται για ένα μαγαζί που ξεχωρίζει για το όμορφο περιβάλλον του, για τα πεντανόστιμα κρεατικά, αλλά και όποιο άλλο σπιτικό φαγητό τραβάει η όρεξή σας. Αρκεί η παραγγελιά να γίνει τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα!

Μπάνιο στο Πόρτο Γερμενό και γεύμα στην Αγγελική

Πόρτο Γερμενό 64χιλ/τρα από την Αθήνα
Πέρίπου 80 λέπτά με αυτοκίνητο
Αγγελική
Βίλια, Ιωάννη Σακελλαρίου 1, τηλ.:6986033128

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.