• Ακολουθήστε μας
Λάμψεις SuperNova στο Faust
SuperNova
Καλαμιώτου 11, Αθήνα

Λάμψεις SuperNova στο Faust

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το Faust αποτελεί ιδιαίτερο χώρο με μοναδική αισθητική, ανοιχτό σε νέες ιδέες και καλλιτεχνικές εμπνεύσεις. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη μεταμορφώνεται σε ατμοσφαιρικό Bar - Theatre και φιλοξενεί δύο θεατρικές δημιουργίες, διάρκειας 40 λεπτών η καθεμιά με κοινό παρανομαστή το χιούμορ! Διατηρώντας ξεχωριστό χαρακτήρα και ατμόσφαιρα ξορκίζουν το φόβο γεμίζοντας μας με ελπίδα και χαμόγελα!
«Τι θα γίνει μετά;», αυτό ρωτά η Φωτεινή Αθερίδου. Ένα φρέσκο κωμικό θρίλερ, που κανείς δεν ξέρει τις σωστές απαντήσεις. Ίσως γιατί είναι απλά ηθοποιοί. Το μόνο σίγουρο είναι πως ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου με το «Dying Sweetly», δείχνει να διαφωνεί με όσους θεωρούν το θάνατο μια απλή κατάληξη! Έτσι μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο σκοτεινό, γεμάτο δικούς του κανόνες και κώδικες. Οι ήρωες ζουν σαν να μην τρέχει τίποτα σε μια νεκρή ζώνη διασκεδάζουν, συνυπάρχουν και προσαρμόζονται. Μια μαύρη κωμωδία με πινελιές musical και αμερικάνικης pub με πρωταγωνιστή το θάνατο να αιφνιδιάζει αλλά και να περνά απαρατήρητος…

SuperNova

FAUST
Καλαμιώτου 11, Μοναστηράκι
Τηλ.: 2103234095
Δευτέρα & Τρίτη
Μέχρι 23/4
Ωρα: 21.00
Είσοδος: 12 €
8 € φοιτ., νέοι, άνεργ.
Διάρκεια: 80 λεπτά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.