• Ακολουθήστε μας
One Love Team Christmas Party
Jimas Ginger
Δορυλαίου 10, Αθήνα

One Love Team Christmas Party

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Σκεφτείτε, πόσο συχνά έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε πολύ και ταυτόχρονα να προσφέρετε σε κάποιους που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Η σημερινή μας πρόταση έρχεται από μέλη του Red Umbrella, που έζησαν μία μοναδική εμπειρία και μας την μεταφέρουν εδώ:
Τον Οκτώβριο του 2013, 36 Ανάδοχοι Εθελοντές της Action Aid, ταξιδέψαμε στην κοινότητα Bo (Μπο) της Sierra Leone, μια από τις πιο παραμελημένες και φτωχές περιοχές της χώρας. Βιώσαμε από κοντά την πραγματικότητα των κατοίκων της πολύπαθης αυτής χώρας. Ο δρόμος για το νερό, το φαγητό, τη μόρφωση, είναι για εκείνους ένας δρόμος γεμάτος εμπόδια.
Γνωρίσαμε ανθρώπους υπέροχους, ανθρώπους δυνατούς, με πείσμα και αποφασιστικότητα. Πρόσωπα και βλέμματα έντονα, διαπεραστικά. Εικόνες και συναισθήματα εναλλασσόμενα, τόσα δυνατά που πλημμυρίζουν την ψυχή και την καρδιά, που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός, να νιώθεις άνθρωπος. Γέλιο, συγκίνηση, δάκρυ, οργή, θαυμασμός, απογοήτευση, ντροπή, ενθουσιασμός, μα πάνω απ’ όλα… ΕΛΠΙΔΑ! Πως όλοι μαζί κι ο καθένας ξεχωριστά, ΜΠΟΡΕΙ να κάνει τη διαφορά!
Επιστρέψαμε με την ψυχή γεμάτη από τα χαμόγελα και την αγάπη που τόσο απλόχερα μας προσέφεραν. Και το αίτημά τους κάθε μέρα δυνατό στ’ αυτιά μας: ‘’ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ’’!!!
Σ’ αυτό το αίτημα, κανείς μας δεν έμεινε αδιάφορος. Πώς όμως να βοηθήσουμε; Όλοι μαζί, μπορούμε να συνεισφέρουμε στην αγορά ενός μηχανήματος ρυζιού, που θα διευκολύνει τον αγώνα επιβίωσης των ανθρώπων στο χωριό Mbundorbu της κοινότητας Bo (Μπο)
Πώς; Σας προσκαλούμε όλους στο πάρτυ της One Love Team – Sierra Leone. STAND UP FOR THEIR RICE!!!
Το Red Umbrella θα είναι εκεί. Σας περιμένουμε σε μία βραδιά με ωραία πλάσματα, καταπληκτική ατμόσφαιρα, ξεσηκωτική μουσική και εκπλήξεις!

Jimas Ginger

Δορυλαίου 10-12, Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα: 22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944478528
Συμβολική είσοδος 5€ (στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ποτό)
Τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν για την αγορά του μηχανήματος ρυζιού

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.