• Ακολουθήστε μας
Πρασινίστε από τους ειδικούς
Φυτώριο Γεωπονικής
Ιερά οδός 75, Αθήνα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πρασινίστε από τους ειδικούς

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι ανοιξιάτικες εργασίες σε μπαλκόνια και βεράντες ολοκληρώθηκαν και ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε. Για όσους επιθυμούν να πρασινίσουν το χώρο τους ή τουλάχιστον δεν το έχουν κάνει ακόμα, αξίζει σήμερα να μιλήσουμε για το μοναδικό φυτώριο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ιερά οδό.
Εκεί θ' αντικρίσετε ένα φανταστικό φυτώριο και απέναντι ένα μεγάλο θερμοκήπιο. Το προσωπικό που θα σας εξυπηρετήσει, εκτός από την εξειδίκευση, έχει το σπάνιο πλεονέκτημα οτι θα σας μιλήσει ειλικρινά για τις δυνατότητες του χώρου σας και τις επιλογές που έχετε. Έτσι θα μάθετε για φυτά που δεν είναι και τα πλέον εμπορικά όμως ευδοκιμούν περισσότερο στο δικό μας κλίμα.
Άφησα το καλύτερο για το τέλος και αυτό δεν είναι άλλο από τις τιμές. Ξεκινώντας από 6€ θα βρείτε φυτά αξιοπρεπούς μεγέθους (με τη γλάστρα τους φυσικά), ενώ με λιγότερο από ένα εικοσάρικο (και μιλάμε για ότι πιο ακριβό) θα αποκτήσετε φυτό που είναι ικανό να σας προσφέρει άμεσα τη σκιά του!
Tip: Μπείτε από την πύλη της σχολής και με αυτοκίνητο ώστε να γλιτώστε το κουβάλημα.

Φυτώριο Γεωπονικής

Ιερά οδός 75 (μέσα στη σχολή)
Τηλ. 2103474765
Ωράριο:
Καθημερινές: 7.30-16.00
Σάββατο 8.00-14.00

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.