• Ακολουθήστε μας
Buena Vista στο Φάληρο!
Orquestra Buena Vista Social Club
Μωραϊτίνη 2,

Buena Vista στο Φάληρο!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Το εξαίσιο δημιούργημα των Ry Cooder και Juan de Marcos Gonzales, με την ονομασία Buena Vista Social Club, αναβίωσε τη δεκαετία του ’90 την παραδοσιακή μουσική της Κούβας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι μελωδίες τους εξαπλώθηκαν και αγαπήθηκαν με πάθος παγκοσμίως.
Η Orquesta Buena Vista Social Club ακόμα και σήμερα συνεχίζει το έργο της θρυλικής μπάντας, με ένα line-up που περιλαμβάνει ότι καλύτερο, σε επίπεδο νέων ("Κουβανών") μουσικών. Αυτοί μαζί με τους εναπομείναντες πρωτεργάτες συνεχίζουν επάξια τη Buena Vista παράδοση.
Τρεις αξεπέραστοι μουσικοί (έχουν συνεργαστεί στα περισσότερα albums της και τις αντίστοιχες περιοδείες, την τελευταία δωδεκαετία) θα δώσουν το παρόν στη μοναδική αυτή συναυλία. Guajiro Mirabal, τον αποκαλούν «Η Τρομπέτα της Κούβας», Jesus ‘Aguaje’ Ramos, είναι σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο «ο άνθρωπος που κάνει το τρομπόνι να τραγουδάει» και ο βιρτουόζος του laúd, Barbarito Torres.
Όμως το βασικό στοιχείο που διαφοροποιεί αυτή τους την εμφάνιση στο Αθηναϊκό κοινό από τις προηγούμενες, είναι η προσθήκη της θρυλικής Omara Portuondo στα φωνητικά!

Orquestra Buena Vista Social Club

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do)
Μωραϊτίνη 2, Δέλτα Φαλήρου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15€ (αρένα), 22 € (κερκίδα), μέχρι 17/11 (ή μέχρι εξαντλήσεως)
20€ (αρένα) και 26€ (κερκίδα) από 18/11
Το βράδυ της συναυλίας 25€ (αρένα) και 30€ (κερκίδα)
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket House
καταστήματα Public
www.ticketarena.gr
www.viva.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.