• Ακολουθήστε μας
Imam στον Κήπο
Ακρογιαλιές - Δειλινά στον κήπο
Κόκκαλη 2, Αθήνα

Imam στον Κήπο

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά το Αυγουστιάτικο διάλειμμα, ο υπέροχος χώρος του Κήπου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί δυναμικά, συντροφιά με το απόλυτο μουσικό σχήμα, που σκοπό του έχει να εξαλείψει από τα πρόσωπά σας κάθε υπόνοια φθινοπωρινής μελαγχολίας!
Έτσι λοιπόν, οι πικάντικοι Imam Baildi, αφού γύρισαν ολόκληρη την Ελλάδα, περιόδευαν στην Ευρώπη και έκαναν ένα σύντομο πέρασμα από τις ΗΠΑ προσγειώνουν το οκταμελές τους ...πλήρωμα στο Μέγαρο, γεμίζοντας τον κήπο με νοσταλγικές μελωδίες από τον Μανώλη Χιώτη ως τον Ζαμπέτα.
Σε ατμόσφαιρα και ρυθμούς που το μπουζούκι, το hip-hop και η latin φλερτάρουν με electro swing και βαλκανικά πνευστά. Το παζλ συμπληρώνει αρμονικά η μοναδική φωνή της Ρένας Μόρφη και ο εκρηκτικός MC Yinka.

Ακρογιαλιές - Δειλινά στον κήπο

Κήπος του Μεγάρου
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Tηλ: 210 7282000
Ημερομηνία:6/9
Ώρα: 21:00
Τιμή προπώλησης:10€
Τιμή στην είσοδο: 12€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.